ΕΛΜΕΚΙ: Παραστάσεις διαμαρτυρίας σε αντιπεριφερειάρχη και δήμαρχο για τα προβλήματα της Παιδείας (Ηχητικά)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 15:32

ΕΛΜΕΚΙ: Παραστάσεις διαμαρτυρίας σε αντιπεριφερειάρχη και δήμαρχο για τα προβλήματα της Παιδείας (Ηχητικά)

Παράσταση διαμαρτυρίας σε αντιπεριφερειάρχη και δήμαρχο έκανε σήμερα το πρωί  η ΕΛΜΕΚΙ, μαζί με καθηγητές και γονείς από τα σχολεία της Κεφαλονιάς, όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της Παιδείας στο νησί. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Πριν από τις παραστάσεις , μίλησε σε συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενώτητας Κεφαλονιάς ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος, ο οποίος ανέπτυξε τα προβλήματα που ταλανίζουν τα σχολεία, ειδικά μετά τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν το νησί.

Ακούστε παρακάτω την ομιλία του


Audio and voice recording >>

 

Δρακολόγκωνας: «Είμαι αλληλέγγυος με την ΕΛΜΕΚΙ»

Λίγο αργότερα έγινε παράσταση στην Περιφερειακή Ενότητα και στον νέο αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, ο οποίος φάνηκε ενημερωμένος για τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Παιδεία και αλληλέγγυος με την ΕΛΜΕΚΙ.

Μάλιστα, ο κ. Δρακουλόγκωνας υποστήριξε πως  «Η νέα περιφερειακή θα είναι αλληλέγγυα στον αγώνα της ΕΛΜΕΚΙ. Και εμένα η σύζυγός μου είναι εκπαιδευτικός και από 2009 είναι άνεργη». Παράλληλα τέθηκε επί τάπητος και το θέμα της μεταφοράς των μαθητών και στα ζητήματα που υπάρχουν.

«Υπάρχουν 65 δρομολόγια που αφορούν γύρω στους 300 μαθητές που αυτή τη στιγμή δεν έχουν καλυφθεί, γίνεται όμως προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών» τόνισε ο κ. Δρακουλόγκωνας.

Ακούστε παρακάτω τι είπε ο νέος αντιπεριφερειάρχης


Record music and voice >>

Ακολούθως,  έγινε παράσταση διαμαρτυρίας και στον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, στον οποίο όπως μπορείτε να ακούσετε παρακάτω τέθηκαν τα ζητήματα της Παιδείας.

Ακούστε τι ειπώθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας και τις απαντήσεις του δημάρχου


Record and upload audio >>

DSC 0306DSC 0307DSC 0309DSC 0310DSC 0312DSC 0313DSC 0315DSC 0316DSC 0319DSC 0320DSC 0322DSC 0326