Ανακοίνωση από την Χρυσή Αυγή με αιχμές προς τον Ευ.Κεκάτο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 12:19

Ανακοίνωση από την Χρυσή Αυγή με αιχμές προς τον Ευ.Κεκάτο

Ένας εκ των αντιδημάρχων του κυρίου Παρίση, ονόματι Κεκάτος, ξεστόμισε ενώπιον των εκπροσώπων της GREENPEACE (που επισκέφτηκαν το νησί μας με αφορμή τη μελλοντική εξόρυξη υδρογονανθράκων στην περιοχή του Ιονίου) και σε ερώτησή τους για το ποια είναι η θέση και η αντίδραση του Δήμου Κεφαλονιάς για το εν λόγω μείζον για την Κεφαλονιά ζήτημα, ότι δεν έχουν κατανοήσει το θέμα και ότι είναι σαστισμένοι (!!!).

Το να ζητήσουμε εξηγήσεις από τον εν λόγω αντιδήμαρχο ή από τον Δήμο Κεφαλονιάς θεωρούμε ότι είναι δώρον άδωρον.

Άλλωστε πριν λίγες μέρες οι Κεφαλονίτες απάντησαν με την ψήφο τους ότι «όλα βαίνουν καλώς» στο νησί μας, οπότε η γνώμη μας για τα πεπραγμένα της «θητείας Παρίση και της παρέας του» φαίνεται να περισσεύει.

Επειδή όμως στην ίδια συνάντηση ο κύριος Κεκάτος δήλωσε ότι ανήκει στην οικολογική συνιστώσα (!!!) της ΝΔ, θα θέλαμε να εκφράσουμε δύο απορίες που μας δημιουργήθηκαν.

1ον) Έχει και η ΝΔ συνιστώσες;;;;;(!!!!!!!)
2ον) Στην «οικολογική συνιστώσα» της ΝΔ, είναι όλοι ανήξεροι και σαστισμένοι όπως ο κύριος Κεκάτος για τις αποφάσεις της κυβερνήσεως (του κόμματός τους δηλαδή);
3ον) Μήπως η ΝΔ δεν έχει (ακόμα) συνιστώσες, απλά τα μέλη της κάνουν προπόνηση στην ορολογία της προσεχούς συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ;;;;;(!!!!!)

Υ.Γ. Α ρε κατακαημένη Κεφαλονιά τι σου 'μελλε να πάθεις...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ