Ανακοίνωση για τις εκλογές απο την Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 14:09

Ανακοίνωση για τις εκλογές απο την Χρυσή Αυγή

   Συγχαίρουμε κι ευχαριστούμε τους 1500 Έλληνες κι Ελληνίδες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, που κόντρα σε απειλές κι εκβιασμούς απέδειξαν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του 2012 δεν ήταν πυροτέχνημα και στέκονται σταθερά στο πλευρό μας, δίνοντας μαζί μας τον αγώνα για την εθνική απελευθέρωση.    Οι εθνικιστές αποκτούμε πλέον «φωνή» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μέσω της μίας έδρας στο Περιφερειακό Συμβούλιο που κατέκτησαν στο πρόσωπο του συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή οι Επτανήσιοι Εθνικιστές, με πρώτους μεταξύ αυτών τους Κεφαλονίτες και τις Κεφαλονίτισες.

    Η μεγάλη επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, με τη διατήρηση ουσιαστικά των ποσοστών μας αλλά και την πρωτιά στα Ιόνια, μας δίνει τεράστια δύναμη και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για τη μάχη που ακολουθεί την επόμενη Κυριακή, στις Ευρωεκλογές.

    Ο αγώνας για Πατρίδα και Έθνος δεν τελειώνει ποτέ! Ζήτω η Νίκη!

  Υ.Γ. Καλούμε σήμερα στις 16.30, τους φίλους και συναγωνιστές, στα γραφεία μας στην Πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, όπου μεταβαίνει εκτάκτως ο Νικόλαος Λεμοντζής, προκειμένου να συγχαρεί τους Κεφαλλήνες και να δώσει το σύνθημα για τη μεγάλη μάχη της 25ης Μαΐου.