Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια της Αττικής - Κεφάλι για τη ΝΔ σε 9 Περιφέρειες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 22:19

Αποτελέσματα εκλογών: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια της Αττικής - Κεφάλι για τη ΝΔ σε 9 Περιφέρειες

- Μεγάλες διαφορές στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Βορείου Αιγαίου- Σε 2 Περιφέρειες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ - Στην Αττικής και στην Ιονίων Νήσων- Σε 2 Περιφέρειες προηγείται το ΠΑΣΟΚ - Στην Περιφέρεια Κρήτης και Δυτικής Ελλάδας- Στο β γύρο φαίνεται να περνούν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Ήπειρο και στην Στερεά Ελλάδα αν δεν εκλεγεί από την Α Κυριακή ο Κώστας Μπακογιάννης- Μπακογιάννης, Τζιτζικώστας και Αγοραστός σημειώνουν μεγάλα ποσοστά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα- ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πηγή: newsit.gr

Η εικόνα της Αττικής μέχρι στιγμής δίνει μια σαφή νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο στις άλλες Περιφέρειες τα αποτελέσματα δείχνουν τους υποψήφιους της ΝΔ να έχουν προβάδισμα.
Στον β γύρο φαίνεται να περνούν μόνο δυο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ηπειρο η Όλγα Γεροβασίλη και στην Στερά Ελλαδα ο Ευάγγελος Αποστόλου αν δεν εκλεγεί από την Α Κυριακή ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και σε άλλη μια Περιφέρεια εκτός της Αττικής σε αυτή των Ιονίων Νήσων.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης που υποστηρίζεται από τη ΝΔ και ατύπως από την ΕΛΙΑ προηγείται του αντιπάλου του Οδυσσέα Βουδούρη με μεγάλη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Κώστας Μπακογιάννης προηγείται του αντιπάλου του Ευάγγελου Αποστόλου με πολύ μεγάλη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ


Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γεώργιος Παυλίδης προηγείται του αντιπάλου του Αριστείδη Γιαννακίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ


Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος προέρχεται από τη ΝΔ αλλά κατεβαίνει ως ανεξάρτητος προηγείται του Γιαννη Ιωαννίδη με μεγάλη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προηγείται ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γεώργιος Δακης και δίνει μάχη με τον Θεόδωρο Καρυπίδη ο οποίος κατεβαίνει ως ανεξάρτητος αλλά είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης από τη ΝΔ προηγείται με μεγάλη διαφορά από την αντίπαλό του Όλγα Γεροβασίλη που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Κωνσταντίνος Αγοραστός προηγείται επίσης με μεγάλη διαφορά Νικόλαου Τσιλιμίγκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο αφού προηγείται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Γαλιατσάτος του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ Σπύρου Σπυρίδωνος αλλά με μικρή διαφορά. Η Αντζελα Γκερέκου που υποστηρίζεται από την ΕΛΙΑ είναι τρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φαίνεται να προηγείται ο Απόστολος Κατσιφάρας ο οποίος κατέβηκε ως ανεξάρτητος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη να είναι δεύτερος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η υποστηριζόμενη από τη ΝΔ Χριστιάνα Καλογήρου προηγείται του Νάσου Γιακαλή που είναι ανεξάρτητος. Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ο Ιωάννης Μαχαιρίδης προηγείται του υποψηφίου της ΝΔ Γεώργιου Χατζημάρκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ


Με μεγάλη διαφορά στην Περιφέρεια Κρήτης προηγείται ο ανεξάρτητος Σταύρος Αρναουτάκης από τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ Σεραφείμ Τσόκα.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ