Οι σημερινές προεκλογικές δραστηριότητες του ΚΚΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Μαΐου 2012 09:05

Οι σημερινές προεκλογικές δραστηριότητες του ΚΚΕ

 8.00 π.μ. ΟΤΕ (Αγγελική Τσώλου).  11 π.μ. ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ (Γιάννης Κουρούκλης).  12 το μεσημέρι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (Αγγελική Τσώλου – Κατερίνα Γρηγοροπούλου). Ηχηρή λαϊκή απάντηση από το Ληξούρι: ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ

Μαζική συμμετοχή και πλούσιος προβληματισμός στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ληξούρι, στην οποία μίλησε η υποψήφια Κατερίνα Γρηγοροπούλου. Παραβρέθηκαν και οι συνυποψήφιοί της Αγγελική Τσώλου και Γιάννης Κουρούκλης. Όλοι οι υποψήφιοι απάντησαν σε ερωτήσεις.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ τόνισαν:

Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ, δε θα σας προδώσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες δεν είναι μόνο πρωτοπόροι στις ιδέες αλλά και στις θυσίες, στην ανιδιοτέλεια

• Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που τα συμφέροντά σας είναι ασυμβίβαστα με τα συμφέροντα των μονοπωλίων. Δοκιμάστε να ξαναβρείτε την ελπίδα, κάνοντας πανίσχυρο το ΚΚΕ στην κάλπη. Το ΚΚΕ μόνο του, πριν ακόμα φανούν τα σύννεφα στον ορίζοντα, προέβλεπε, προειδοποίησε, όταν τα άλλα κόμματα ταύτιζαν την ΕΕ με την ασφάλεια και την ευημερία.

• Η εκλογική αναμέτρηση δεν πρέπει να είναι μια χαμένη μάχη, γιατί η θύελλα νέων μέτρων είναι προ των πυλών. Θα μετρηθεί το μπόι του λαού, η ετοιμότητά του να ασκήσει πιο αποτελεσματική πίεση, να διεκδικήσει, να αντεπιτεθεί την άλλη κιόλας μέρα, τους επόμενους μήνες.

• Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια στις 7 του Μάη, όποια κυβέρνηση και αν σχηματισθεί. Θα είμαστε στη μοναδική πλειοψηφία που θα υπάρχει, στη λαϊκή πλειοψηφία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μη χάσει και άλλα ο λαός, να μη τα χάσει όλα. Να διεκδικήσει έστω και κάτι να κερδίσει για να οργανώσει με εμπιστοσύνη την αντεπίθεσή του.