Ειδική ρύθμιση για τις εξετάσεις των μαθητών ζήτησε η ΕΛΜΕΚΙ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 10:44

Ειδική ρύθμιση για τις εξετάσεις των μαθητών ζήτησε η ΕΛΜΕΚΙ

Την Τρίτη το απόγευμα η ΕΛΜΕΚΙ μαζί με άλλους φορείς και ενώσεις Γονέων παραχώρησε συνέντευξη τύπου αναφορικά με την παράσταση που έγινε στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα. Στη συνέντευξη πήραν μέρος ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Γιώργος Σπυράτος το μέλος του Δ.Σ. του 2ου Λυκείου Σοφία Μιχαηλίδου, ενώ συμμετείχαν και οι μαθήτριες Ζάχου και Παπαναστασάτου.

Ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε στην συνάντηση στη Βουλή και τις επαφές που έγιναν εκεί.

Οι φορείς ενημέρωσαν για την πραγματικότητα που διαμορφώνεται στο Νομό. Όπως τονίστηκε ζήτησαν από τους εκπροσώπους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ να πάρουν θέση στα αιτήματα για ειδική ρύθμιση για τις εξετάσεις των μαθητών, έτσι που να διασφαλίζεται ότι καμία μερίδα μαθητών δεν θα αποκλειστεί από την εισαγωγή της σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. «Δεν είναι δυνατόν οι μαθητές να επανέλθουν στις τάξεις τους καθώς είναι ψυχικά επιβαρυμένοι και έχουν χάσει ένα μήνα μάθημα.

Έθεσαν ζήτημα για τη μη μονιμοποίηση των κοντέινερς αλλά και το σοβαρό θέμα με τη θωράκιση των σχολείων και των δημοσίων κτιρίων γενικότερα» τόνισε ο κ. Γεωργόπουλος. Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη Τύπου της ΕΛΜΕΚΙ

elme4 002elme4 004elme4 020


Ετικέτες: