Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Μ. Κριτσωτάκης: «Στον τουρισμό δεν υπάρχει success story»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 11:41

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Μ. Κριτσωτάκης: «Στον τουρισμό δεν υπάρχει success story»

«Στην Ελλάδα έχουμε έναν τουρισμό ο οποίος δεν έχει κοινωνική ανταποδοτικότητα» με αυτά τα λόγια ο βασικός ομιλητής της χθεσινής εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Εργατικό Κέντρο, βουλευτής Ηρακλείου Μιχάλης Κριτσωτάκης προσπάθησε να περιγράψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας στον τουρισμό. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Την αρχική τοποθέτηση επι του θέματος έκανε ο Μάκης Δημητράτος, υπεύθυνος για τον τουρισμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά. Την εκδήλωση χαιρέτησε και η βουλευτής Κεφαλονιάς κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

«Φέτος στην Ελλάδα ήρθαν περισσότεροι τουρίστες, αλλά τα έσοδα ήταν λιγότερα. Μειώθηκαν αυτοί που απασχολήθηκαν με τον τουρισμό, ενώ μειώθηκαν και οι μισθοί. Μειώθηκε επίσης το κέρδος στις επιχειρήσεις του τουρισμού. Στον τουρισμό δεν υπάρχει το Success Story που είχε υποσχεθεί ο κ. Σαμαράς» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κριτσωτάκης, ο οποίος εν συνεχεία επεσήμανε τους βασικούς πυλώνες για να έρθει η ανάπτυξή του.

«Η Ελλάδα πρέπει να αναπτυχθεί μέσα από τον πρωτογενή τομέα, την αυτοδιοίκηση και τον τουρισμό» είπε και συνέχισε τονίζοντας πως: «πρέπει να φύγουμε από τα μνημόνια, ωστόσο για να έχει αποτελεσματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει όλοι να σηκωθούμε από τον καναπέ».

Μετά την ομιλία του κ. Κριτσωτάκη έγιναν παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους και το λόγο πήραν ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος , ο Κώστας Ζαπάντης, ο Βασίλης Πολίτης, ο Νίκος Παυλάτος, ο Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Στέλιος Ματαρράγκας και άλλοι ...

Ακούστε παρακάτω την ομιλία του κ. Κριτσωτάκη

 

DSC 0334DSC 0335DSC 0337DSC 0338DSC 0340DSC 0341DSC 0342DSC 0343DSC 0346DSC 0348


Ετικέτες: