Ο προγραμματισμός δράσης της ΕΛΜΕΚΙ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 07:40

Ο προγραμματισμός δράσης της ΕΛΜΕΚΙ

Κατ' αρχήν χαιρετίζουμε την αθώωση όλων των εργαζομένων στα σπήλαια του πρώην Δήμου Σάμης, στη δίκη που έγινε με αφορμή κινητοποίηση ενάντια στις απολύσεις τους και βεβαίως την αθώωση του συνάδελφου Δημήτρη Μαντζουράτου που εξέφρασε έμπρακτα την αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος και του σωματείου μας. Μετά την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου που θα έχει πρώτο θέμα την παιδεία για την Πέμπτη 3 Οκτώβρη, το πρόγραμμα της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 1 Οκτώβρη
7 μμ, γραφεία της ΕΛΜΕ-ΚΙ, Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου.
8 μμ, αμφ. 2ου – 3ου Γυμνασίου, Σύσκεψη με γονείς – μαθητές – εργαζόμενους για σχολικές μεταφορές, άμεσα προβλήματα και «νέο» σχολείο.

Τετάρτη 2 Οκτώβρη
11 πμ – 2 το μεσημέρι, 3ωρη στάση εργασίας ΟΛΜΕ για νέες διαθεσιμότητες, υποχρεωτικές μετακινήσεις κλπ.
12 το μεσημέρι, γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας, Παράσταση για το ίδιο θέμα. Καλούνται οι συνάδελφοι, ιδιαίτερα όσοι αντιμετωπίζουν ζήτημα με το ωράριό τους να δώσουν «παρών».

Πέμπτη 3 Οκτώβρη
6 μμ, θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος», μαζική παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς για την παιδεία.
Σημειώνουμε ότι στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου της ΕΛΜΕ-ΚΙ θα υπάρξει αναλυτικότερος προγραμματισμός και επισημαίνουμε ότι πάντα οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές.

Αργοστόλι 1 Οκτώβρη 2013

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ