Το πρόγραμμα δράσης της ΕΛΜΕΚΙ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 07:47

Το πρόγραμμα δράσης της ΕΛΜΕΚΙ

Αποφάσεις ΓΣ ΕΛΜΕ-ΚΙ (19/9/13) Η ΓΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ υπερψήφισε κατά πλειοψηφία το πλαίσιο και τα αιτήματα πάλης του ΠΑΜΕ και ως μορφή δράσης τις 5νθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.Ομόφωνα ενέκρινε ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής.Πρόγραμμα δράσης [Ομόφωνα] Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη  

7.30 μμ οι απεργοί στα σχολεία. Για το Αργοστόλι συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΛΜΕ-ΚΙ.
10.30 πμ Συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του 2ου – 3ου Γυμνασίου, ενημέρωση για απόφαση ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ και κινητοποίηση.
8.00 μμ συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου.
Για τις επόμενες μέρες προβλέπονται καθημερινές δράσεις, με ανάδειξη ζητημάτων και θέσεων της ΕΛΜΕ (πχ ειδική αγωγή, μεταφορές, ιατρικές εξετάσεις και ασιτία μαθητών κλπ) – παραστάσεις σε ΔΔΕ / Δήμο / Περιφέρεια / Νοσοκομείο, διακίνηση ανακοινώσεων κλπ. Πάντα μετά την πρωινή εξόρμηση στα σχολεία συγκεντρωνόμαστε 10 πμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ.

Συνεχίζουμε τις ενημερώσεις γονέων – μαθητών στα σχολεία που δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Τρίτη 8 μμ Λύκειο Ληξουρίου, συγκέντρωση – κινητοποίηση.Αναμένουμε από το σωματείο του Νοσοκομείου να οργανώσει συγκέντρωση εργαζομένων για την παιδεία στο χώρο, ώστε να απευθυνθούμε στους συνάδελφους στο χώρο της υγείας. Ίδια μέρα παράσταση στο διοικητή του Νοσοκομείου για τα ζητήματα της σχολικής υγείας.

Ανοιχτές ημερομηνίες (θα οριστικοποιηθούν):
• Συναυλία αλληλεγγύης
• Προβολή του ντοκιμαντέρ «ο αληθινός φασισμός» από την Πολιτιστική Λέσχη
• Τσιμπούσι στα γραφεία της ΕΛΜΕ
• Ενισχύουμε τις πρωτοβουλίες ανά σχολείο
Αργοστόλι 19 Σεπτέμβρη 2013

Το Προεδρείο της ΓΣ