ΣΥΡΙΖΑ: «Επιμένουμε σταθερά και παρά τις αρνήσεις σε συνεργασία στην μονοεδρική Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 11:53

ΣΥΡΙΖΑ: «Επιμένουμε σταθερά και παρά τις αρνήσεις σε συνεργασία στην μονοεδρική Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

Ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας επιλέγοντας να ξεκινήσει την επίσημη προεκλογική εκστρατεία του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές από το Αργοστόλι και την Κεφαλονιά, έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα με πολλούς παραλήπτες:

«Μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή κρίση που βιώνει ο ελληνικός λαός, είναι πιο απαραίτητη από ποτέ η συγκρότηση ενός νέου ισχυρού πόλου, ενός μετώπου κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, μίας νέας λαϊκής πλειοψηφίας που θα ανατρέψει αυτές τις κυβερνήσεις και την πολιτική τους. Στον πυρήνα αυτού του μετώπου πρέπει να είναι η Αριστερά, η Αριστερά που ανοίγει νέους δρόμους προς την πρόοδοκαι τον σοσιαλισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει την ενωτική του πρόταση γιατί πιστεύει πως απέναντι στον μύθο των νεοφιλελεύθερων μονόδρομων υπάρχει και άλλος δρόμος. Ο Δρόμος της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, ο δρόμος της Αριστεράς».

Στην διάρκεια της περιοδείας του Αλ. Τσίπρα στους δρόμους της πόλης του Αργοστολιού, οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν κυριολεκτικά τις ενωτικές πρωτοβουλίες και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τον προέτρεψαν να συνεχίσει αποφασιστικά και αταλάντευτα στον δρόμο της ανατροπής των μνημονίων και των πολιτικών ανδρείκελων που τις στηρίζουν.

Η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου που εξακολουθούν να βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, στο κέντρο πρόληψης κατά των ουσιών «Απόπλους», και στην ΔΕΗ συζητώντας για το χαράτσι, έδωσε πολύ καθαρά το στίγμα της μετεκλογικής πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη των εργαζομένων και της ελληνικής οικογένειας.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ , αντλώντας δύναμη και επιχειρήματααπό την συνάντηση του με τους πολίτες του Αργοστολιού, τόνισε για μια ακόμη φορά την μεγάλη πολιτική και συμβολική σημασία για την κοινή κάθοδο της Αριστεράς στις μονοεδρικές.

Η ΝΣΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, παρά τις αρνητικές τοποθετήσεις των ηγεσιών που δείχνουν να νοιάζονται πιο πολύ για το «μαγαζάκι» τους κι όχι για τον λαό και την αριστερά, ακόμη και σήμερα επιμένει στην ανάγκη αλλά και στην δυνατότητα για την συνεργασία στην μονοεδρική του νομού μας και στις υπόλοιπες.

Για να μην εκπροσωπείται η Κεφαλονιά και η Ιθάκη από τα κόμματα του μνημονίου

Για να γίνει η βουλευτική έδρα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στήριγμα των τοπικών λαϊκών συμφερόντων

για να εξαπλωθεί η επικράτηση του νέου ριζοσπαστισμού της αριστεράς και της ενότητας του σε όλη την Ελλάδα.

Η ΝΣΕ θα ανακοινώσει τελευταία τους υποψήφιους της στα νησιά μας. Θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή μια ψύχραιμη , φιλολαϊκή, προσέγγιση και απάντηση στην πρόταση μας για εκλογική συνεργασία.

Αυτό μας ζήτησαν και μας ζητούν καθημερινά οι συμπολίτες μας που αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδας , το μέλλον των παιδιών τους, για την ανάκτηση της ριζοσπαστικής έκφρασης των νησιών μας στο κοινοβούλιο.

Αν μετά τις εκλογές ο βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης ψηφίζει πάλι «ναι σε όλα» τα κελεύσματα των μνημονίων ας ψάξουν κάποιες ηγεσίες , και τοπικές, να βρουν τρύπα να κρύψουν την πολιτική τους μικρότητα.

ΝΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ