Χρυσή Αυγή: Συνάντηση με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 20:33

Χρυσή Αυγή: Συνάντηση με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το Σάββατο 27/7/2013, πραγματοποιήσαμε στα γραφεία του Πυρήνα μας μία πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της Κεφαλονιάς, προκειμένου να συζητήσουμε τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους και το μέλλον που προδιαγράφεται, έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις σε τοπικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

  Αφού ακούσαμε με προσοχή τους προβληματισμούς τους αλλά και τις προτάσεις τους για τη βιωσιμότητα της κτηνοτροφίας στην Κεφαλονιά, τους εκθέσαμε λεπτομερώς τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την κτηνοτροφία αλλά και γενικότερα για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, που αποτελεί το βασικό πυλώνα του οικονομικού μας προγράμματος. Έγινε σαφές ότι οι  Χρυσαυγίτες θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες κτηνοτρόφους, τους οποίους θεωρούμε πρωτεργάτες για την ανάκαμψη και τη δημιουργία μιας ισχυρής Εθνικής Οικονομίας.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας, συμφωνήσαμε την από κοινού δράση εθνικιστών και αγροτοκτηνοτρόφων, ως σύμπραξη αποτροπής των εθνοδιαλυτικών σχεδίων που απεργάζονται τα ξένα κέντρα αποφάσεων σε συνεργασία με τους εγχώριους προδότες, αλλά και ως βάση για τη δημιουργία μίας νέας Μεγάλης Ελλάδας.