Εκδηλώσεις ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ και ΝΣ της ΚΝΕ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 07:49

Εκδηλώσεις ΤΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ και ΝΣ της ΚΝΕ

Η ΚΝΕ η επαναστατική πολιτική οργάνωση νεολαίας του ΚΚΕ, καλεί όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τους νέους και της νέες της εργατικής τάξης και όλων των λαϊκών οικογενειών στις εκδηλώσεις του 39ου φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, με σύνθημα «Άλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη»
Αυτός ο κόσμος, αυτή η κοινωνία πρέπει να αλλάξει, είναι ανάγκη να αλλάξει.

Για να βρει ο άνεργος μεροκάματο, για να σταματήσει να τρέμει το φυλλοκάρδι του ανασφάλιστου, για να είναι η δουλειά δικαίωμα για όλους κι όχι «ευκαιρία» με το πιστόλι στον κρόταφο, για να 'χει ο νέος μέλλον, για να κοπεί το χέρι όσων ετοιμάζονται να στείλουν σε νέους πολέμους τους λαούς για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους. Πρέπει να 'ρθουν τα πάνω-κάτω. Τα μπαλώματα δεν καλύπτουν τη βρώμα και τη δυσωδία του καπιταλιστικού συστήματος, της εξουσίας των μονοπωλίων που έχει σαπίσει, που όσο θα υπάρχει, πριν σαρωθεί από την εργατική τάξη και το λαό, θα γεννάει κρίσεις, φτώχεια, καταστολή, σκοταδισμό και φασίστες, ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και μακελειά για τους λαούς.
Το μεγάλο ταξίδι του φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που ξετυλίγεται απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα θα κάνει τη στάση του και στο Αργοστόλι της 7 Σεπτέμβρη 2013 και ώρα 19:00 στον κήπο Νάπιερ.

Πλούσιο, με συζητήσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και θεματικές εκθέσεις, αρκετά ενδιαφέρουσες για τη νεολαία αλλά και όλους ανεξαρτήτου ηλικίας εργαζόμενους και εργαζόμενες, άνεργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, μετανάστες.