Απάντηση με αιχμές από τους 3 πρώην Διευθυντές στην ΕΛΜΕ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 12:42

Απάντηση με αιχμές από τους 3 πρώην Διευθυντές στην ΕΛΜΕ

Εμείς -«οι ενιστάμενοι πρώην διευθυντές» Καραλή Ελένη, Πεφάνη Ιωάννα, Χριστοφοράτος Χριστόφορος- όπως μας αποκαλεί το συνδικαλιστικό μας όργανο, (αλήθεια εμείς δεν είμαστε συνάδελφοι;;;) για τελευταία φορά θα ασχοληθούμε με τους κυρίους του ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, χωρίς φανφαρονισμούς, μεγάλα λόγια και «ταξικά συμφέροντα της πλουτοκρατίας».
Λοιπόν κύριοι: Στις κρίσεις για διευθυντές των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τον Ιούλιο του 2011 –όπως πολύ καλά γνωρίζετε-λάβαμε μέρος κατέχοντας στον πίνακα των αντικειμενικών κριτηρίων την 2η 3η και 10η θέση. Μετά την συνέντευξη, -στην οποία βεβαίως ήταν παρούσα η κυρία Ποταμιάνου Σοφία ως αιρετή του κλάδου, δηλαδή ως προστάτης του συμφέροντος και του δικαίου των υποψηφίων διευθυντών- βρεθήκαμε στην 16η 17η και 24η θέση!!! Είναι αυτονόητο ότι για κάποιους λόγους δεν ήμασταν αρεστοί στο συμβούλιο επιλογής και για αυτό βαθμολογηθήκαμε με τον βαθμό 3, 4 και 5 στην συνέντευξη!!!!

Η κυρία Ποταμιάνου η οποία σύμφωνα με την ΕΛΜΕ-ΚΙ προωθεί την «γραμμή μπλοκαρίσματος της αξιολόγησης στην πράξη» (αντίθετα από ότι προστάζει ο νόμος τον οποίο είχε δεχτεί να υπηρετήσει, αφού μετείχε στο συμβούλιο) δεν βαθμολόγησε τους υποψήφιους αλλά έβαλε παύλα(-)!!!κάτι που είχε δηλώσει πριν από τις συνεντεύξεις στα πρακτικά του Συμβουλίου ως επιταγή του κόμματός της του ΠΑΜΕ!!!! και έτσι διευκόλυνε ( έξι βαθμοί αντί για επτά) το Συμβουλίου Επιλογής να τακτοποιήσει βαθμολογικά το θέμα όπως ήθελε!!!
Αλλά ενώ η κυρία Ποταμιάνου -υπέρμαχος κατά την ΕΛΜΕ-ΚΙ της «γραμμής μπλοκαρίσματος της αξιολόγησης στην πράξη» -είχε δηλώσει τα σχετικά με την παύλα (-) στα πρακτικά, δεν είχε Ούτε Μία Λέξη να δηλώσει στα πρακτικά για την καρατόμηση που μας έγινε ενώπιόν της, αλλά ΣΙΩΠΗΣΕ!!!!!!, όπως ΣΙΩΠΗΣΕ και όταν την καλέσαμε να καταδικάσει τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποίησε το Συμβούλιο Επιλογής (ΠΥΣΔΕ) των διευθυντών!!!!!!! Επίσης η κυρία Ποταμιάνου ΣΙΩΠΗΣΕ δεν προέβει σε κανένα έλεγχο του Συμβουλίου ως όφειλε!!! (Συγγενικές σχέσεις, φύλλα αξιολόγησης εντελώς ελλιπή, αντικαταστάσεις μελών, πρακτικά σε φύλλα χάρτου χωρίς αρίθμηση και πολλά άλλα).

Λοιπόν κύριοι του ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ, για να σταματήσει αυτό το παραμύθι, εμείς ούτε «νερό ρίχνουμε στο μύλο της ΕΔΕ», ούτε τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας εξυπηρετούμε, ούτε τίποτα από όλα αυτά τα βαρύγδουπα. Θέλουμε μόνο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μια λέξη που σκοπίμως αφαιρείτε από το λεξιλόγιό σας. Θέλουμε να τιμωρηθούν –αν υπάρχουν- οι παρανομούντες και τίποτε άλλο!!!!!

Με την ΕΔΕ πιστεύουμε ότι έγινε κάτι καλό. Όσοι θα ορέγονταν να παρανομήσουν για διάφορα συμφέροντα, τώρα θα το σκεφτούν και μια δεύτερη φορά!!!!!!!!
Μετά από όλα αυτά: Αλήθεια τι προσπαθεί να πει η ΕΛΜΕ-ΚΙ;;;

ΥΓ. Οι φορολογικές μας δηλώσεις είναι στη διάθεσή σας. Ούτε ενοικιαζόμενα διαθέτουμε, ούτε ευρωπαϊκά ή άλλα δάνεια έχουμε πάρει, ούτε υπηρετούμε την πλουτοκρατία!

Καραλή Ελένη
Πεφάνη Ιωάννα
Χριστοφοράτος Χριστόφορος