ΣΥΡΙΖΑ: «Tο δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» κε Δήμαρχε!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 10:16

ΣΥΡΙΖΑ: «Tο δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» κε Δήμαρχε!

Για δεύτερη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση σχετικά με το ΤΕΙ Ιονίων με τη δημοσιοποίηση του κυβερνητικού σχεδίου «Αθηνά», ο δήμαρχος Κεφαλονιάς επιχειρεί να δημιουργήσει στην τοπική κοινωνία επανάπαυση και εφησυχασμό! Την πρώτη φορά ο «όσο είμαι εγώ δήμαρχος το ΤΕΙ δεν φεύγει» δήλωνε ότι δήθεν λύθηκε το πρόβλημα , κι όταν το τελικό κείμενο του σχεδίου που κατέθεσε ο υπουργός τον διέψευσε οικτρά , δεν ήξερε που να κρυφτεί!


Τώρα, με δελτίο τύπου που εξέδωσε αφήνει να εννοηθεί ότι το πρόβλημα ..βαίνει προς την λύση του και ούτε λίγο ούτε πολύ απαιτεί το σταμάτημα των κινητοποιήσεων!

 Θυμίζουμε στον δήμαρχο τη ρήση: ¨το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού¨.

 Θυμίζουμε στον δήμαρχο ότι εντολές τέτοιου είδους μπορεί να δίνει μόνο στις υπηρεσίες του και στους αντιδημάρχους του.

 Ενημερώνουμε τον δήμαρχο ότι είναι ηλίου φαεινότερο πως έχει αναλάβει ¨εργολαβία¨ από την ΝΔ και την συγκυβέρνηση να εξαφανίσει ή τουλάχιστον να περιορίσει τις λαϊκές κινητοποιήσεις που αποκαλύπτουν την αντιεκπαιδευτική πολιτική τους.

 Ενημερώνουμε τον δήμαρχο ότι ο λαός της Κεφαλονιάς περιμένει από τον ίδιο και το δημοτικό του συμβούλιο να τιμήσουν την απόφαση που έλαβαν και να παραιτηθούν σε ένδειξη ελάχιστης πολιτικής αξιοπρέπειας.

 Διαβεβαιώνουμε τον δήμαρχο ότι ο λαός της Κεφαλονιάς, τα κινήματα, οι φορείς , η νεολαία ,έχουν πάρει την υπόθεση της σωτηρίας του ΤΕΙ στα χέρια τους. Σιχαίνονται την πολιτική της καμαρίλας που εκπροσωπεί και απαιτούν έργα πλέον και όχι λόγια!

 Διαβεβαιώνουμε τον δήμαρχο ότι το συλλαλητήριο θα γίνει την Δευτέρα στις 12 ακριβώς. Κι εκεί θα ακουστεί δυνατή η λαϊκή απαίτηση για ΤΕΙ δυνατό και αναβαθμισμένο, για παιδεία στην υπηρεσία του λαού και της νεολαίας, για καταδίκη της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

ΤΟ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΕΙ.
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.

ΝΣΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


Ετικέτες: