ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα τελείωσαν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 22:21

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα τελείωσαν

Τα ψέματα τελείωσαν Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Ή με την νεολαία και την λαϊκή πλειοψηφία ή με την τρόικα και τα μνημόνια.   Η δυσμενής εξέλιξη για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων που επιβάλλεται μέσω του αντιεκπαιδευτικού σχεδίου ΑΘΗΝΑ που προωθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει ότι: α) Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη προχωρεί χωρίς ενδοιασμούς στην αποδόμηση της δημόσιας παιδείας και στην δημιουργία συνθηκών για την εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων.

β)Η κυβέρνηση αυτή και οι εκπρόσωποί της υπουργοί είναι εντελώς ανυπόληπτοι και λειτουργούν ως πιόνια στην σκακιέρα ενός καλοστημένου παιχνιδιού σε βάρος του λαού και της νεολαίας.

γ) Οι τοπικοί θεσμικοί παράγοντες με πρώτο τον δήμαρχο τον «Όσο είμαι εγώ Δήμαρχος το ΤΕΙ δεν φεύγει», αλλά και όσοι άλλοι ακολούθησαν στην απαξίωση της τεράστιας δυναμικής των κινητοποιήσεων των φοιτητών και του λαού στο Αργοστόλι και στην υποκατάσταση τους από επαφές μεταξύ παραγόντων, είναι εντελώς συνυπεύθυνοι με την κυβέρνηση για την εξέλιξη αυτή και υπόλογοι απέναντι στην τοπική κοινωνία.
Το ίδιο ισχύει και για τους κομματικούς παράγοντες που τα κόμματα τους συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση.

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων βρίσκεται πλέον στο μισό βήμα πριν την οριστική του διάλυση.
Καλούμε τους φορείς, τις κινήσεις πολιτών, την νεολαία, τους φοιτητές την μεγάλη λαϊκή ριζοσπαστική πλειοψηφία της κοινωνίας μας σε άμεσο ξεσηκωμό. Με κάθε τρόπο, ας εμποδίσουμε αυτή την καταστροφική εξέλιξη.

 

Η Ν.Σ.Ε. Κεφαλληνίας – Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για την αποτροπή της διάλυσης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η ΝΙΚΗ θα είναι δύσκολη αλλά θα είναι του λαού και της νεολαίας.

Αργοστόλι, 5/3/2013 γραφείο τύπου


Ετικέτες: