Ζάκυνθος: 47χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Λαγανά || Τον βρήκε ο πατέρας του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 13:12

Ζάκυνθος: 47χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα στο Λαγανά || Τον βρήκε ο πατέρας του

Τελειωμό δεν έχουν τα τραγικά περιστατικά...

Τελειωμό δεν έχουν τα τραγικά περιστατικά που συγκλονίζουν τη Ζακυνθινή κοινωνία μεταξύ των οποίων και αυτό που συνέβη βραδυνές ώρες χθες -15.07.2018-, όταν ο 47χρονος συμπολίτης μας Γ.Ρ., κάτοικος εν ζωή περιοχής Λαγανά αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, σε μια λίμνη αίματος από τραυματα που έφερε στο μέρος της καρδιάς από καραμπίνα που είχε τοποθετήσει στο σημειο του σώματός του για να θέσει τέρμα στη ζωή του. Τραγική η στιγμή κατά την οποία τον αναζήτησε και ήρθε αντιμέτωπος με το άψυχο σώμα του και δεν ήθελε να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον ατυχο ανδρα ο οποίος είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του. Ακολούθως και σύμφωνα με την συνήθη πρακτική θα μεταβεί στην Πάτρα προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλιπών φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τον είχαν επηρεάσει ψυχολογικά και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια ή τα κίνητρα της πράξης που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους.

Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους συγγενείς της αυτόχειρα και όσους την γνώριζαν, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

imerazante.gr