«Τάσεις φυγής»: Το νέο τραγούδι των ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 09:23

«Τάσεις φυγής»: Το νέο τραγούδι των ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ

Το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Τάσεις Φυγής" παρουσιάζει το κεφαλονίτικο συγκρότημα  "ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ".
Το τραγούδι, τα παιδιά το αφιερώνουν σε όλους αυτούς που θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας τους!

https://www.youtube.com/watch?v=gU6SHl6pKlU

Μουσική & Στίχοι: Έξω Φρενών
Παραγωγή: Αλέξανδρος Χρυσίδης
Σκηνοθεσία, video: Έξω Φρενών , Γιάννης Κορδούλης (JK photography)
Μίξη, Mastering: Αλέξανδρος Χρυσίδης
Ηχογράφηση: Αλέξανδρος Χρυσίδης, Σωκράτης Σεϊρλής, Χριστόφορος Μπενετάτος
Η ηχογράφηση έγινε στα Sierra Studios
 
Λίγα λόγια για τους "Έξω Φρενών":

Ο Λούις Χάρισον κατάγεται από την Κένυα. Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 8. Λόγω της καταγωγής του τα ακούσματα που είχε από μικρός είναι: Αφρικανική μουσική, ρέγγε, φανκ, τζαζ και μπλουζ. Ήρθε στην Ελλάδα το 2007 και συμμετείχε σε πολλά συγκροτήματα κάνοντας πολλές εμφανίσεις σε όλη την χώρα. Αν και φίλος με τα παιδιά πολλά χρόνια, το καλοκαίρι του 2015 εντάχθηκε στη μπάντα.

Γιώργος Τσιβράς, ο κιθαρίστας της μπάντας, ασχολείται με τη μουσική από τα 11 του χρονιά. Τα είδη μουσικής που τον έχουν επηρεάσει περισσότερο είναι : rock, funk, progressive rock. Ακούγοντας από μικρός καλλιτέχνες όπως SRV, Frank zappa και Γιάννη Σπαθά ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική. Το όργανο που του κέρδισε το ενδιαφέρον ήταν η κιθάρα.

Μπάμπης Λουκέρης, Frond man (Τραγουδιστής), της μπάντας. Ασχολείται με το τραγούδι από μικρή ηλικία. Ξεκίνησε παίζοντας ακουστική κιθάρα και τραγουδώντας κομμάτια από σπουδαίους καλλιτέχνες. Παρακολούθησε 1 χρόνο μαθημάτων στο Fame Studio του Ant1. Μέχρι το καλοκαίρι του 2011 έκανε εμφανίσεις μόνος σε διάφορα μαγαζιά μέχρι που συναντήθηκε για μια εμφάνιση με τα παιδιά και αποφάσισαν στην δημιουργία της μπάντας.

Γεράσιμος Γιουλάτος, ο ντράμερ της μπάντας. Εφοδιασμένος με απλό και ακριβές ύφος (λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στη φιλαρμονική Ληξουρίου, μια από τις σημαντικότερες της Ελλάδας) αλλά και συμμετέχων σε αρκετά σχήματα - μπάντες. Είναι επηρεασμένος από ακούσματα της Ελληνικής και ξένης ροκ σκηνής του 90.. Ιδιαίτερη στιγμή του- να τζαμάρει με βουδιστές μοναχούς χαμένος στα στενά της Μπανγκόνκ.

Πηγή πληροφοριών: evart