Εικόνα-σοκ της γυναίκας από την Πάτρα που τσίμπησαν οι τσούχτρες -Τη σημάδεψαν στο πρόσωπο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 13:51

Εικόνα-σοκ της γυναίκας από την Πάτρα που τσίμπησαν οι τσούχτρες -Τη σημάδεψαν στο πρόσωπο

Εφιάλτης έγινε για μια 35χρονη πατρινή μητέρα δύο ανήλικων παιδιών το μπάνιο της στην θαλάσσια περιοχή του Δρεπάνου.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε ενώ κολυμπούσε την «επίθεση» μεγάλης τσούχτρας η οποία κώλυσε με τα πλοκάμια επάνω της.

Πάνω στον πανικό της βγήκε έντρομη στη στεριά και έκανε το λάθος να ρίξει επάνω στα σημεία που ήταν κολλημένη η τσούχτρα ζεστό νερό, με αποτέλεσμα αυτή να μετατραπεί σε «βεντούζα» και να παραμένει κολλημένη σε τμήμα του στήθους της και του προσώπου της.

Η αδυναμία αποκόλλησης της τσούχτρας από το σώμα της σε συνδυασμό με τους αφόρητους πόνους, την οδήγησε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου εκεί για την αφαίρεση της έγινε επέμβαση, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διήμερη νοσηλεία της ενώ της τοποθετήθηκε και ορός.

Η 35χρονη, η οποία εργάζεται περιστασιακά αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό σπιτιών, πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία δύο ημερών. Το χειρότερο όμως γι’ αυτή είναι πως κινδυνεύει για όλη τη ζωή να φέρει σημάδια στο πρόσωπο και το στήθος της καθώς τα αποτυπώματα από το χτύπημα της τσούχτρας θα μείνουν.

Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα – όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί – είναι να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση το κόστος της οποίας εκτιμάται πως θα φτάσει τις 3.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν διαθέτει.

Πηγή: dete.gr